Кравцова Анна Юріївна

Викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст»

День народження - 22.12.1993.


Працює у коледжі з 01.09.2015.


Педагогічний стаж складає 7 р.


Освіта вища.


1. Диплом бакалавра видано закладом: Донбаська державна машинобудівна академія; спеціальність: Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; кваліфікація: Технічний фахівець з автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій; рік закінчення: 2014.


2. Диплом магістра видано закладом: Донбаська державна машинобудівна академія; спеціальність: Автоматизоване управління технологічними процесами; кваліфікація: Інженер-дослідник з комп’ютеризованих систем та автоматики, викладач вищого навчального закладу, науковий співробітник; рік закінчення: 2016.


Інформація про підвищення кваліфікації

1. Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus; Сертифікат; успішно закінчила курс "Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги і можливості"; дата видачі 08.04.2023; кількість кредитів (годин) - 0,5 (15)
2. Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus; сертифікат; успішно закінчила курс ""Освітні інструменти критичного мислення"; дата видачі 10.04.2023; кількість кредитів (годин) - 2 (60)


director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...