День української писемності та мови

9 листопада вся українська спільнота святкує День української писемності та мови. Головною подію цього свята Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності.

110 студентів та викладачів коледжу долучилися до його написання в режимі  онлайн на платформі Zoom, бо під час війни як ніколи стало зрозуміло – мова також наша зброя.

Текст диктанту в був щемливим до сліз і, так як зараз ми знаходимося у різних куточках України та світу, стає аксіомою, що українська -це мова єднання, непорушності територіальної цілісності, соборності та єдності нашої держави.

А також представники нашого закладу освіти, Сагай Ольга, заступник директора з виховної роботи,  та студент групи 203-ЕТМ-21 Корольов Данило, взяли участь у тематичні годині спілкування «Ніхто не переможе мій Народ», організованій та проведеній комунальним закладом «Донецький палац молоді «Юність».

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...