Екскурсія до поліції з подальшим працевлаштуванням

Професія поліцейський — це одна з найбільш важливих, відповідальних і навіть небезпечних професій в світі. Аби  студенти ВСП «КФК ПІТБ ДДМА» ближче познайомились з роботою правоохоронців,  10 березня 2021 року за ініціативою Краматорського районного управління поліції Головного управління Національної поліції Донецької області, була організована професіографічна екскурсія. Під час екскурсії їх ознайомили із сьогоденням відділу поліції, де вони на власні очі побачили, в яких умовах працюють поліцейські.

Начальник сектору кадрового забезпечення, капітан Васічкіна Яна розпочала спілкування з невеличкої екскурсії, ознайомила з роботою та обов’язками поліцейських: з моменту отримання сигналу чергової частиною до передачі справи до суду. Продовжилася розмова в актовій залі, де студенти ознайомилися з історією Краматорського районного управління поліції, розповіла про переваги служби, збройним арсеналом сучасного поліцейського. З цікавістю молодь роздивлялася зброю, амуніцію та спецзасоби, які допомагають полісменам в їхній службі. Студентам дозволили приміряти бронежилет, каску, розбирати зброю.

Наприкінці зустрічі працівники поліції запросили бажаючих вступити до лав поліції й ознайомили з алгоритмом подачі документів. В свою чергу студенти подякували поліцейським за проведену екскурсію та можливість побачити частинку їх реального життя.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...