Засідання колегії департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації

20 травня 2021 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Краматорський фаховий коледж промисловості, інформаційних технологій та бізнесу Донбаської державної машинобудівної академії» відбулось засідання колегії департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації за участі Ю.Костюніної, заступника голови Донецької ОДА, та Т. Лук’янчук , радника патронатної служби голови Донецької ОДА.

До уваги учасників засідання-керівників управлінь освіти територіальних громад та військово-цивільних адміністрацій голова колегії, директор департаменту Тетяна Сідашева представила Програму розвитку освіти Донецької області, схваленою колегією Донецької обласної державної адміністрації 22 квітня 2021 року.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...