Засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи

01 листопада 2022 року в дистанційному форматі відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи Краматорсько-Слов’янського регіону.

Під час зустрічі було розглянуто питання «Сутність, значення та особливості впровадження нової Концепції національно-патріотичного виховання в закладах освіти», яке висвітлила Олена Василенко  – начальник відділу національного виховання та європейської інтеграції управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції  департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації. 

Завідувач відділу національного виховання та позашкільної освіти ДоноблІППО Андрій Дубяга презентував доповідь «Нормативно-правове забезпечення національно-правового виховання: оновлення підходів».

Доцент кафедри управління та адміністрування ДоноблІППОЯна Бобилева розповіла про актуальні питання психологічної підготовки здобувачів освіти в умовах воєнного стану.

Світлана Алімушкіна, завідувач відділу художньої самодіяльностіКЗ «Донецький Палац молоді «Юність», ознайомила присутніх з планом роботи  закладу і запросила до участі в заходах студентів закладів фахової передвищоїосвіти Краматорсько-Слов’янського регіону. 

Людмила Ситник, заступник директора Селидівського політехнічного фахового коледжу,поділилася досвідом щодо  особливостей патріотичного виховання в їхньому закладі освіти на основі пізнавальної діяльності студентів до історії свого народу, звичаїв і традицій.

Учасники засідання затвердили план роботи РМО на поточний рік, обмінялись досвідом з питань проведення виховних заходів у новому форматі в умовах воєнного стану та карантинних обмежень.

Вікторія Плоха,

голова РМО заступників директорів з виховної роботи Краматорсько-Слов’янського регіону

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...