Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування

15 листопада 2021 р. в режимі онлайн відбулось засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування Донецької області. У засіданні взяли участь представники більш ніж 30 закладів фахової передвищої освіти.

Під керівництвом голови обласного методичного об’єднання – Кайдана В.П., було розглянуто основні напрямки роботи на 2021-2022 навчальний рік, серед яких:

  • організація та проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів фахової передвищої освіти Донецької області;
  • запровадження електронного видання ОМО;
  • узагальнення та обмін досвідом роботи з підвищення рівня умінь та навичок роботи в умовах дистанційного навчання серед викладачів.

Окремо було розглянуто питання про залучення молодих викладачів до заходів, які проводяться на рівні регіональних та обласного методичних об’єднань викладачів інформатики та програмування закладів фахової передвищої освіти.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...