Засідання регіонального методичного об’єднання викладачів математики

22 листопада 2022 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Краматорський фаховий коледж промисловості, інформаційних технологій та бізнесу Донбаської державної машинобудівної академії» відбулось регіональне методичне об`єднання викладачів математичних дисциплін у дистанційному форматі.

Головною метою зустрічі було планування подальшої роботи РМО на 2022-2023 н.р., обмін досвідом та проведення V науково-практичної регіональної конференції   «Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання при викладанні математики».

Новомлинська Д.С (викладач Слов’янського енергобудівного фахового коледжу) презентувала колегам досвід роботи з теми  «Особливості застосування технологій дистанційного навчання під час викладання математики, а Києнко О. А (ВСП «Донбаський аграрний фаховий коледж Луганського національного аграрного університету») ознайомила присутніх з презентацією «Самостійна робота студентів та створення особистих продуктів у ході колективно-групових комунікацій»

Але не обійшлось і без розваг. Під час виступу Філатов В.Є., викладач ДВНЗ «Слов`янський коледж транспортної інфраструктури» запропонував учасникам РМО математичні ребуси та кросворди.

Наприкінці засідання голова РМО Чернова Л.І., рекомендувала педагогам поширювати власний педагогічний досвід у друкованих фахових виданнях та долучати студентів до національно-патріотичних заходів різного рівня (регіональних, обласних, всеукраїнських). Разом до перемоги!

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...