Засідання регіонального методичного об’єднання викладачів екології, БЖД, хімії та біології

4 листопада 2022 року відбулося онлайн засідання РМО викладачів екології, БЖД, хімії та біології на базі додатку Google Meet відповідно до плану роботи об’єднання на 2022-23 н.р. Голова РМО викладачів екології та біології Камнєва В.Б. виступила з презентацією за важливою на часі темою за матеріалами, наданими  провідним спеціалістом – радіологом Галкіним О.В.  «Міри безпеки населення при застосуванні «брудної» бомби».

Також викладачі обмінялись досвідом щодо застосування інформаційних технологій навчання. Учасники засідання затвердили план роботи РМО на поточний рік, обмінялись досвідом щодо проведення занять, практичних та лабораторних занять у новому форматі в умовах воєнного стану та карантинних обмежень.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...