Засідання регіонального методичного об’єднання викладачів української мови, української літератури і зарубіжної літератури

26  жовтня  2022 року на платформі Google Meet відбулося засідання регіонального методичного об’єднання викладачів української мови, української літератури і зарубіжної літератури Краматорсько-Слов’янського регіону. Основні завдання засідання – визначитися з організацією роботи методичного об’єднання в умовах сьогодення і обмінятися  досвідом у застосуванні педагогічних методів і прийомів при проведенні дистанційних занять та  виховних заходів.  

Голова РМО Савченко Олена  запропонувала план роботи  методичного об’єднання , який був  схвалений  членами об’єднання і прийнятий  до роботи.

У ході засідання  викладачі обсудили питання реалізація наскрізних  змістових ліній на заняттях  української мови та літератури, зарубіжної літератури в умовах дистанційного навчання. З доповідями виступили викладачі Селидівського політехнічного фахового коледжу Ситник Людмила і Ничипорко Тетяна.

Своїм досвідом  в організації  і  проведенні сучасного заняття  мови  і  літератури в ЗФПО   поділилась викладач Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури Плоха Вікторія, яка  презентувала застосування мультимедійного ресурсу – віртуальної стіни  Padlet.

Підбиваючи підсумки засідання, голова РМО рекомендувала педагогам долучатися до презентацій поширення власного педагогічного досвіду в друкованих фахових виданнях, на інтернет-ресурсах, методичних і творчих заходах різного рівня (регіональних, обласних, всеукраїнських). Разом до перемоги!

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...