Засідання РМО викладачів екології, БЖД,  хімії

Цього року ми разом із усім людством вшановуємо подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, які врятували не лише українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки некерованої ядерної стихії. З цієї нагоди 23.04.21 на засіданні регіонального методичного об’єднання викладачів екології та БЖД у режимі онлайн відбулася науково-практична конференція «Подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС» за участю  студентів закладів фахової передвищої освіти Краматорсько-Слов’янського регіону.

Брали участь у конференції 24 студенти, було підключено до конференції 43 учасника.  Усі доповідачі продемонстрували велику дослідницьку роботу з пошуку матеріалів щодо Чорнобильської катастрофи та людей, які були залучені до ліквідації її наслідків. Під керівництвом своїх викладачів-наставників вони продемонстрували результати своїх проєктів, показали подвиг як ліквідаторів у перші години аварії, так і ліквідації наслідків тих подій на ЧАЕС. Були вшановані ліквідатори наслідків аварії — наші земляки. Кінцевим варіантом досліджень були: презентації, відеоролики, літературні композиції щодо історичних подій та фактів аварії, вимірювання рівня радіації у теперішній час у Слов’янську, Києві та Чорнобилі та, навіть, запропонований міжнародний ринок туристичних послуг у рекреаційну зону Чорнобиля.

Голова РМО викладачів екології та БЖД Камнєва В.Б.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...