Засідання РМО викладачів соціально-гуманітарних дисциплін Краматорсько-Слов’янського регіону

27 жовтня 2022 року відбулося перше засідання РМО викладачів соціально-гуманітарних дисциплін  Краматорсько-Слов’янського регіону 2022-2023 навчального року за дистанційними технологіями.

Засідання РМО проведено у гугл-класі корпоративної електронної пошти ВСП «Слов’янський фаховий коледж  Національного авіаційного університету». Цей гугл-клас буде діяти постійно замість попереднього, який діяв на платформі голови РМО, бо тут є можливість не тільки обмінюватися методичними матеріалами, але й проводити відео-конференції.

На засіданні були розглянуті такі питання: «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України до 2025 року» (Наказ МОНУ №527 від 06.06.2022 р.); обговорено зміст оновлених програм з історії України для 10-11 класів; інноваційних методів проведення занять та організаційних питань щодо проведення конференції «Герої серед нас – 3»; умови проведення конкурсу відеороликів на історичну тематику; ухвалено умови проведення конкурсу методрозробок навчальних занять за інноваційними технологіями та презентовано досвід роботи  викладачів, які атестуються: Бурлачки  Марини Сергіївни  (Краматорський  фаховий коледж технологій та дизайну)  та Пєшкової Лариси Анатоліївни (Слов’янський фаховий енергобудівний коледж).

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...