Засідання РМО викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури

22.10.2020 відбулося засідання РМО викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури, української мови за професійним спрямуванням на платформі Zoom. Голова РМО, Савченко Олена Миколаївна, ознайомила присутніх з планом роботи на 2020-2021 навчальний рік, обговорили проведення мовних конкурсів, Регіонального інтернет-ярмарку педагогічної творчості, а також провели віртуальний круглий стіл за темою «Дистанційне навчання: виклики часу».

Своїм досвідом роботи на різних онлайн-платформах, формами і методами проведення занять поділилися викладачі Слов′янського енергобудівного технікуму, Покровського педагогічного коледжу, Слов′янського коледжу транспортної інфраструктури, Краматорського коледжу технологій та дизайну.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...