РЕГІОНАЛЬНЕ МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ОБЛІКОВО-ФІНАНСОВИХ І ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

09.11.2022р. відбулося (дистанційно) засідання регіонального методичного об’єднання викладачів обліково-фінансових і економічних  дисциплін. Відповідно до плану роботи було  визначено основні задачі, зміст і спрямованість роботи регіонального методичного об’єднання та надано пропозиції  щодо  організації засідань РМО.

Проведено регіональну студентську навчально-дослідницьку конференцію з питань національно-патріотичного виховання студентів за темою: «Суверенітет  України в фокусі національної економічної безпеки», в якій взяли  (дистанційно)  участь 8 студентів, та конференцію викладачів обліково-фінансових і економічних дисциплін за темою: «Використання інформаційних технологій під час дистанційного навчання».

У рамках узагальнення досвіду роботи  викладач Слов’янського енергобудівного фахового коледжу Хохлова Т.Ю. презентувала свій досвід на тему: «Використання кейс-технологій при викладанні економічних дисциплін».

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...