РМО викладачів іноземної мови за 29.10.2021

Зустріч викладачів РМО була проведена в режимі онлайн з використанням сервісу Google Meet. Засідання відвідали 17 викладачів іноземної мови фахових коледжів регіону. Головної метою зустрічі було спланувати подальшу роботу РМО на 2021 – 2022 н.р. та обов’язково поділитися досвідом, напрацюваннями та корисними ідеями ефективного тайм менеджменту.   

Засідання почалося з демонстрації викладачам елементу практичного заняття з дисципліни «Іноземна мова» на тему «Houses and Apartments». Організатор – викладач ВСП «Дружківський фаховий коледж ДДМА» Маргарита Корсун. Інші учасники навчального процесу – студенти групи ЕПОВ21. На занятті були представлені форми роботи з новим лексичним матеріалом з належним практичним використанням отриманої інформації.

Своїм досвідом організації та проведення занять з іноземної мови поділилися викладачі Олена Сласна (ВСП «Слов’янський фаховий коледж Національного авіаційного університету») та Ірина Білоцерковець (ВСП «Дружківський фаховий коледж ДДМА»).

   Учасниками РМО заплановано проведення конкурсу методичних розробок в 2021 – 2022 н.р. серед викладачів навчальних закладів регіону, а також організація та проведення олімпіади з англійської мови в режимі онлайн серед студентів навчальних закладів.

Увагу приділили питанням тайм менеджменту, але більша частина цього факультативного матеріалу разом з фото та матеріалами до проведеного заняття була розміщена в папці «РМО (цікавинки та корсності)» на Google Disk https://drive.google.com/drive/folders/19Dimdqzi65O7V8ZW2YXtrQJhGMpgkqLj?usp=sharing. Ресурс було створено у квітні минулого навчального року з метою поширення досвіду викладачів та обміну корисною інформацією. 

Голова РМО викладачів іноземної мови                Маргарита КОРСУН

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...