ТИЖДЕНЬ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ

З 21 по 25 вересня 2020 року у Відокремленому структурному підрозділі «Краматорський фаховий коледж промисловості, інформаційних технологій та бізнесу Донбаської державної машинобудівної академії»  відбулися тематичні заходи у рамках тижня сталої енергії.

Викладачі циклової комісії технолого-економічної підготовки разом зі студентами спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» підготовали і провели їх таким чином, шоб з різних аспектів висвітлити дуже важливі для людства проблеми енергозбереження та електробезпеки.

Розпочавши тиждень з проведення в студентських групах  «п`ятихвилинок» з енергозбереження, кожен наступний день організатори пропонували  нові цікаві масові заходи:

  • круглий стіл «Традиційні та новітні технології в енергетиці»;
  • виховну годину «Творці світла і тепла»;
  • конкурс кросвордів і стіннівок за темою «Світ енергетики»;

–  тематичну бесіду «Раціональне використання паливно-енергетичних ресурсів».

Усі зустрічі зі студентською аудиторією мали на меті підвищити грамотність слухачів з цих актуальних, життєво важливих питань та мотивувати їх до раціонального використання енергетичних ресурсів.    

Питання, які розглядались, викликали зацікавленість студентів, що дозволяло встановлювати зворотній зв’язок з аудиторією. Захопила присутніх на виховній годині участь у тематичній вікторині, під час якої вони  продемонстрували певні нові знання. Результати тестування з питань електробезпеки, яке проведено останнього дня тижня, також свідчать про те, що пізнавально-виховна мета заходів, що відбулися, досягнута.

Викладачі та студенти, які розробили і провели тематичний тиждень сталої енергії, сподіваються, що почута інформація з питань енергозбереження та електробезпеки допоможе студентам сформувати правильну думку та скорегувати своє ставлення до цієї проблеми. 

 

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...