Щороку в Україні 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. По всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У читальній залі бібліотеки оформлено виставку присвячену цій даті та організовано перегляд  відеороликів за темою «Зима, що нас змінила».

Учасники Революції гідності загинули за щасливе майбутнє, відстоюючи гідність та соціальну справедливість. Вони вірили  у перемогу добра над злом, правди – над неправдою та кривдою, боролися з надією на краще майбутнє для своєї рідної землі та любов’ю до України, справжніми синами якої вони були, є і будуть.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...