Інструктивно-методична нарада

20 вересня 2021 року на базі ВСП «КФК ПІТБ ДДМА» відбулася нарада обласного методичного об’єднання методистів закладів фахової передвищої освіти Донецької області. Зустріч відкрив директор територіального базового коледжу Олексій Макуха. Він привітав присутніх та окреслив основні напрямки роботи.

До методистів звернулася Василенко Олена, начальник відділу національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації.  Вона проаналізувала результати засідань атестаційних комісій за минулий рік та вказала пріоритетні напрямки роботи на наступний.

Під час засідання поділились своїм досвідом роботи методисти закладів освіти Бахмутського та Краматорсько-Слов’янського регіонів. Пізнавальною та корисною була доповідь-презентація Фрідман Юлії, методиста ВСП «КІФК ДВНЗ ДНТУ», та інформація Ольги Ісаєвої , методиста ВСП «ДЖКФК ДонНАБА», щодо системи організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Змістовним був виступ методиста ВСП СФКНАУ Олени Черскової про моніторинг якості знань здобувачів фахової передвищої освіти у коледжі.

Не залишився осторонь уваги і  проєкт Положення про атестацію педагогічних працівників. Вирішено до 05 жовтня 2021 року надати пропозиції та зауваження до МОН України.

Завершилася зустріч методичними діалогами та обміном з досвіду роботи.

 

 

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...