Цього першовересневого ранку Краматорський фаховий коледж промисловості, ІТ та бізнесу ДДМА відкрив свої двері для 187 юнаків та дівчат, які вирішили пов’язати своє життя з одним із найкращих закладів освіти Донеччини. У коледжі відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвячення першокурсників у студенти.

Захід розпочався з Державного Гімна України, а право підняти Державний Прапор України надалося кращим студентам. Зі словами привітання до присутніх звернувся директор коледжу Олексій Макуха. У своєму виступі він тепло привітав усіх першокурсників зі знаменною у їх житті подією, наголосив, що кожен день студентського життя є цеглиною майбутньої кар’єри, підкреслив, що в коледжі студенти завдяки високопрофесійному педагогічному колективу здобудуть грунтові сучасні знання з обраного фаху та будуть мати унікальну можливість розвивати творчі і лідерські якості. Олексій Макуха побажав студентам та викладачам коледжу невичерпної енергії, натхненного навчання та наполегливої праці задля високих досягнень. Нехай цей навчальний рік приведе всіх до відкриттів і знань, які обов’язково принесуть успіх, щастя і інтелектуальне зростання.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...