Зупинимо COVID-19 разом! Згідно із розрахунками ВООЗ, схвалені на сьогодні вакцини забезпечують щонайменше певний захист від нових варіантів вірусу. Експерти в усьому світі безперервно вивчають, як нові мутації вірусу впливають на його поведінку й на ефективність вакцин проти COVID-19.

А тим часом важливо вакцинуватися та продовжувати вживати запобіжних заходів щодо поширення COVID-19, таких як дотримання фізичної дистанції, носіння масок, провітрювання приміщень, регулярне миття рук та звернення за медичною допомогою за появи перших симптомів. Викладачі ВСП “КФК ПІТБ ДДМА” не залишаються байдужими та активно долучаються до вакцинації.  09 вересня на базі коледжу проводила щеплення бригада медичних працівників, було вакциновано  адміністрацію, викладачів та працівників коледжу. Бережіть себе та оточуючих!

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...