22 жовтня 2021 року в читальній залі відбувся бібліотечний урок  «Із палітурки в мережу», присвячений Всеукраїнському дню  бібліотек, що щорічно відзначається 30 вересня. Студенти групи 106-ІПЗ-21-А  разом із завідувачкою бібліотеки Городничою Т.О. зробили екскурс в історію виникнення бібліотек та спробували розібратися в причинах відсутності інтересу до їх відвідування і читання книг.

Городнича Т.О. акцентувала увагу присутніх на тому, що  читання – це  пожива для розуму і душі, а у широкому розумінні, читання – це пізнання світу через всю палітру текстів на будь – яких носіях, а  якщо точніше – то це духовний процес розвитку особистості, до якого належить читання високохудожніх творів.

Саме це й підтвердили  у своїх розповідях про улюблені книги студенки групи Чепурна Анастасія та Крижановська Єлизавета.

Наприкінці заходу студенти з задоволенням переглянули відеоролики присвячені сучасним бібліотекам і читанню та взяли участь в бліц-опитуванні.

 

 

 

 

 

 

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...