Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро,  сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи та перспективи…

Поринути в чарівну атмосферу Нового року вам допоможе бібліотека в якій оформлено чудову книжкову виставку з новорічними привітаннями слов’янськими мовами. До уваги відвідувачів книги , статті із журналів, фотоматеріали,  що знайомлять з традиціями святкування Нового року як в Україні так і в країнах Європи.  

А щоб очікування прийдешніх свят було ще радіснішим, прочитайте побажання і вітання , що залишають на спеціальному стенді наші студенти і викладачі .

Завітайте до бібліотеки, щоб  зарядити святковим настроєм оточуючих , швидше загадуйте ваші бажання, адже в таку чудову пору вони обов’язково повинні здійснитися!

З Новим роком і Різдвом Христовим !

 

 

 

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...