Україна – це ми! ВСП “Краматорський фаховий коледж  промисловості, інформаційних технологій та бізнесу ДДМА” Молодь-майбутнє соборної України.

Привітання до Дня Соборності України іншим учасникам обласного етапу фотовиставки.

Шановні учасники заходу!

Протягом багатьох століть українці мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб історичні українські землі врешті-решт об’єдналися.

Возз’єднання українців на своїй землі в єдиній українській державі-це вияв народної волі до самовизначення , свідчення політичної зрілості нації.

Акт Злуки УНР і ЗУНР у січні 1919 року-це усвідомлення того, що тільки в єдності сила і перемога. День Соборності назавжди буде джерелом упевненості у нашому кращому майбутньому.

Бажаємо всім нам любові до рідної землі, миру, добробуту та мудрості. Нехай віра в європейську , демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання нашого народу!

#Україна_це_ми #УДЦНПВ #ОЦТК

 

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...