День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого, це вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

18 лютого викладачі та студенти ВСП «КФК ПІТБ ДДМА» вшанували пам’ять загиблих у мітингу-реквіємі «Небесна Сотня. На сторожі Гідності». Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, котрі загинули від куль снайперів під час революції Гідності, захищаючи високі демократичні принципи, європейське майбутнє нашої держави, права і свободи людини.

На мітингу присутні почесні гості офіцери об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу ООС капітан Віктор Лисюк і старший лейтенант Тимур Алієв, начальник групи цівільно-військового співробітництва 81-ї окремої аєромобільної бригади Наталля Костанда, представник Молодіжної ради м.Краматорська Артур Семак.Слава Україні! Героям слава!

 

 

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...