Шановний Вікторе Дмитровичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Бути керівником такого складного і потужного механізму як академія – це надзвичайно важка та відповідальна праця, яка вимагає високого професіоналізму, відданості обраній справі, сміливості й наполегливості. Це мистецтво, яке поєднує у собі розуміння усіх процесів, які відбуваються у державі, мудрість і послідовність у справі виховання молодого покоління, вміння ефективно комунікувати з колегами і партнерами. Це виважені рішення, добрі поради, взаємна підтримка і розуміння.

Своєю самовідданою і плідною працею Ви щоденно формуєте якісний імідж закладу освіти, робите вагомий внесок у розвиток освіти і науки нашої держави. Ваші життєва мудрість, справедливість і гострий розум стали запорукою поваги серед наукової спільноти. Не зважаючи на усі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду, будуючи чітку стратегію поступу Донбаської державної машинобудівної академії. Нехай Ваш життєвий шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Міцного здоров’я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних мрій та сподівань!

З повагою адміністрація, викладачі, співробітники і студенти ВСП “КФК ПІТБ ДДМА”

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...