20.12.2022 в онлайн-режимі на платформі Zoom було проведено День відкритих дверей. З вітальним словом до гостей заходу звернулась заступниця директора з виховної роботи Сагай О.В.

Протягом заходу учні випускних класів закладів загальної середньої освіти отримали інформацію про коледж, відвідали віртуальну екскурсію (3D тур), познайомились з інформацією про спеціальності, їх актуальність та затребуваність на ринку праці. З метою якісної підготовки до вступу до коледжу було запропоновано стати слухачами підготовчих курсів, які почнуть свою роботу з 04.02.2023. Гості дізналися про переваги навчання на підготовчих курсах та механізм запису на них через заповнення анкети на сайті коледжу.

Наступна зустріч із вступниками – у січні.

Віримо в перемогу! Все буде Україна!

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...