Засідання регіонального методичного об’єднання викладачів електротехнічних дисциплін

12.05.2023 відбулося планове засідання викладачів електротехнічних дисциплін, на якому було підбито підсумки роботи РМО за 2022-2023 навчальний рік, а також окреслено план на наступний.

Викладачі різних закладів фахової передвищої освіти поділились набутим досвідом щодо технологій дистанційного навчання, презентували методичні посібники з електротехнічних дисциплін, обговорили методику проведення лабораторних робіт у межах дистанційного навчання, а також узагальнили досвід роботи викладачів, які атестуються в 2023-2024 навчальному році.

Підбиваючи підсумки засідання, голова РМО рекомендував педагогам долучатися до презентацій поширення власного педагогічного досвіду в друкованих фахових виданнях, на інтернет-ресурсах, методичних і творчих заходах різного рівня (регіональних, обласних, всеукраїнських). Разом до перемоги!

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...