29 жовтня 2020 року відбулося онлайн засідання регіонального методичного об’єднання викладачів фізики та астрономії ЗФПО Краматорсько-Слов’янського регіону. Під час якого був проведений віртуальний круглий стіл «Розгортання та використання дистанційного навчання з фізики та астрономії в діяльності освітньої установи» (з досвіду роботи викладачів).

Своїм досвідом поділилися: викладач Слов’янського енергобудівного технікуму Коростельова Вікторія Борисівна, директор Слов’янського хіміко-механічного технікуму Котляров Олексій Володимирович, викладач Селидівського гірничого технікуму Филь Олена Володимирівна, викладач ВСП «Донецький фаховий коледж Луганського національного аграрного університету» Клименко Ірина Володимирівна, викладач ДВНЗ «Слов’янський коледж транспортної інфраструктури» Гейченко Галина Миколаївна.
Дякую усім за плідну працю!

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...