1 грудня у форматі відеоконференції студенти ВСП “КФК ПІТБ ДДМА” Павліна Свідерська, Анастасія Кузена, Данило Марчук та Лариса Муравйова долучились до онлайн-семінару «Олімпізм у закладах загальної освіти України”, який організовано Національним олімпійським комітетом та Олімпійською академією України.  Учасників, які долучилися до трансляції, привітав президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка та очільниця Олімпійської Академії, віцепрезидент НОК Марія Булатова. 
 

За словами Сергія Бубки, сьогодення ставить нам не лише виклики та змушує більш дбайливо ставитися до власного здоров’я, а й відкриває  додаткові можливості для отримання нових знань та розвитку.
 Сергій Бубка зауважив, що НОК  постійно намагається удосконалювати свої програми, робить їх ще цікавішими для молоді. Мова йшла як про традиційні активності, що давно полюбилися молодому поколінню, так й просвітницькі акції:  «Олімпійська книга» і «Олімпійський куточок», в рамках яких спільно з Олімпійською академією виходять друком  унікальні видання – від  олімпійських щоденників до багатотомних наукових енциклопедій. Сьогодні кожен бажаючий може ознайомитися з цими виданнями й онлайн –  в нещодавно створеній електронній бібліотеці на сайті НОК (за посиланням http://noc-ukr.org/about/olympic-library/enciklopedii/ ).
Своєю чергою, Марія Булатова загострила увагу присутніх на особливій ролі спорту в умовах пандемії.   
«Ми розуміємо цінності спорту і щоденно, працюючи з дітьми, ми даємо їм силу, волю і найголовніше  – маємо підтримати їх здоров’я, бо здорова нація – запорука майбутнього. І спільно ми можемо його забезпечити», – зазначила президент Олімпійської академії України.
director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...