19 березня 2021 року студенти Відокремленого підрозділу «Краматорський фаховий коледж промисловості, інформаційних технологій та бізнесу Донбаської державної машинобудівної академії» групи 102-ФБС-20 під керівництвом викладача обліково-фінансових дисциплін Рубанової С.Я. відвідали відділення АТ КБ «ПриватБанк».

Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з роботою АТ КБ «ПриватБанк», історією розвитку установи, умовами кредитування та оподаткування, здійснення депозитних операцій, роботою з фізичними та юридичними особами. Працівники фінансової установи розповіли про здійснення ідентифікації та верифікації нових клієнтів, вивчення та уточнення інформації щодо аналізу платоспроможності клієнтів при видачі кредитів.

Студенти, поділилися своїми враженнями щодо проведеної екскурсії:

  • Худяк Олександр: «Екскурсія дала можливість оцінити перспективи працевлаштування та визначити переваги роботи в АТ КБ «ПриватБанк».
  • Бородіженко Єлизавета: «Ми мали можливість побачити роботу працівників та робочу атмосферу АТ КБ «Приватбанку» і порівняти теорію з практикою».
  • Чулакова Дарія: «Було цікаво послухати начальника відділення банку – Неминущу К.В. про специфіку роботи АТ КБ «ПриватБанк», проаналізувати умови роботи працівників банку».

Від проведеної екскурсії у студентів залишилось багато позитивних вражень. Вони зрозуміли, що практика в банку – це освоєння інноваційних технологій, великий досвід спілкування з клієнтами, поведінки в проблемних ситуаціях та гарантоване працевлаштування.

Маємо надію, що і подальша співпраця з АТ КБ «ПриватБанк» буде сприяти формуванню практичних вмінь та навичок майбутніх фахівців з фінансів.

Колектив ВСП «КФК ПІТБ ДДМА», висловлює щиру подяку начальнику відділення «ПриватБанку» – Неминущій Катерині Володимирівні за проведену екскурсію.

Дякуємо за чудові враження та професійні настанови!

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...