Участь Донеччини у глобальному екологічному проєкті “Озеленення Планети” – це наш внесок не лише в озеленення області, а й в боротьбу з глобальним потеплінням, шлях до об’єднання українців навколо вирішення спільних проблем. Прийшла весна, на поверхні землі з’являються перші квіти, а разом з тим, як неприємно, коли сніг оголює тогорішнє сміття та бруд. З метою забезпечення належного санітарного стану території коледжа після зимового періоду, студенти та працівники коледжу прибирали ділянку заклада освіти.

Весела вдача та працьовитість студентів забезпечила гарний настрій та ефективну роботу. Студенти підмітали, загрібали, впорядковували клумби. ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ГАРНУ РОБОТУ!!!

 

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...