Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив ВСП «КФК ПІТБ ДДМА». 11 квітня пішов із життя Станіслав Люгайло, Олімпійський чемпіон в м.Токіо (1964), порядна, світла людина, справжній громадянин України, який присвятив усе своє життя спорту.

За роки роботи підготував більше 20 майстрів спорту. У 2002р. його вихованка Алла Крутько в складі збірної команди України завоювала срібну медаль на чемпіонаті Європи серед юніорок.

22 січня 2013р. Станіславу Антоновичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних. Світлий  добрий спомин про нього назавжди залишиться в серцях його студентів та вихованців, усіх, хто його знав і поважав.  

Щороку на базі спорткомплексу ВСП «КФК ПІТБ ДДМА» проходили турніри з волейболу на призи олімпійського чемпіона Станіслава Люгайла. Ми докладемо якнайбільше зусиль, щоб зберегти цю традицію та світлу пам’ять про нього.

director
МАКУХА Олексій Миколайович

Директор коледжу

Відмінник освіти України

Звертаюся до тієї категорії школярів, які вже зараз турбуються про своє подальше життя, до тих, хто навчається в 9-х та 11-х класах і визначається з вибором майбутньої професії. Дуже важливо підійти до цього свідомо і зважено. Для цього необхідно черпати інформацію з різних джерел, критично вивчати її, всебічно аналізувати...